Кои сме ние?

Аз съм Катрин Михалева, а повечето от Вас ме познават като модел на макси дрехи. Близо 5 години бях лице на различни сайтове, бях по реклами из фейсбук и инстаграм.

Дойде моментът, в който взех решение да снимам за себе си, разбира се с много подкрепа от моето семейство за няколко месеца Gazela.bg вече е факт, за което съм много благодарна.

Catherine Mark е линия за дрехи, сътворени изцяло по мой дизайн с луксозни платове и бутикови детайли като италиански копчета изработени специално за Gazela.bg. В Premium линията сме заложили на коприна и сатен. Във всяка от нас, се крие по една Газела.

Често задавани въпроси

Ние предлагаме оргинални макси дрехи, които са съобразени, както с модните тенденции, така и с изискванията на закръглените дами. Доверяваме се на качествени материи и отлични шивачи.

Дамските макси дрехи на дизайнера Catherine Mark нямат аналог на пазара. Всяко облекло е изработено с много вкус, и е съобразено с нуждите на пълните жени в обществото.

Предлагат се множество категории включващи рокли, ризи, блузи, панталони, сетове и аксесоари. Имате възможност да разгледате и специалната ни селекция от премиум облекла.

Да, клиентът може да се свърже с нас чрез телефонния ни номер или имейл адреса ни, за да го консултираме относно избора на желаното облекло. По този начин ще направите разумен избор на добра цена.

Не бихме казали, че дрехите са скъпи. Постарахме да се да предложим баланс по оста цена и качество, който да отговори на продукта, който ще закупите. Нашите цени са конкурентни, и са съобразени с бюджета ви.

Вие можете да използвате контактната ни форма, както и да позвъните на телефонен номер (+359) 877 17 33 88. Разбира се, отговаряме на запитвания и на имейл адреса ни ask@gazela.bg

Работно време

понеделник:09:30-18:00 ч.
вторник:09:30-18:00 ч.
сряда:09:30-18:00 ч.
четвъртък:09:30-18:00 ч.
петък:09:30-18:00 ч.
събота:09:30-14:00 ч.
неделя:затворено

Контакт с нас

Вие можете да получите повече информация за продуктите ни на имейл адрес ask@gazela.bg

Close Количка
Наскоро разгледани Close
Close

Close
Навигация
Категории