Меню
Профил
Език
  • НАЧАЛО +
  • НОВИ МОДЕЛИ +
  • РАЗПРОДАЖБА +
  • ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ +
Вижте всички статии

Как да избереш макси бельо? Слушай тялото си!

Как да избереш макси бельо? Слушай тялото си!

 

Няма какво да се лъжем – имаме места по телата си, които не са съвсем по вкуса ни. И всички те са на показ, когато сме по бельо. Но има начини да изглеждаш страхотно и през деня, и в специалните вечери. Трябва само да избереш подходящо макси бельо за твоето тяло.

И аз, като теб, съм опитвала всевъзможни видове макси бельо с различни материи, кройки, големини... Но невинаги съм се чувствала достатъчно удобно и достатъчно красива в него. Затова пък съм натрупала много опит, който може да ти е от помощ. Ето какво искам да споделя с теб.

 

 

Носи качествено оформящо макси бельо

 

Вероятно вече си пробвала оформящо макси бельо. Проблемът с него е, че рядко е изработено от достатъчно еластична материя. Вместо да прибират сланинките, ластиците се впиват в тялото и създават излишни гънки. Това се вижда още по-ясно, ако кройката не е добре замислена, и когато седнеш, може да заприличаш на Мишлен…

Лично аз мразя това. И когато с екипа ми сътворяваме колекции макси бельо, използваме висококачествени италиански материи, които са прибиращи, но не и прекалено стегнати. Така  и аз, и ти можем да дишаме и да се движим свободно цял ден. При дизайна внимаваме много къде да бъдат ръбовете на бельото, за да не се появяват излишни гънки, когато носиш любимата си вечерна рокля или седиш на бюрото си в офиса. Използвай това.

 

Вземи си бельо против протриване на бедрата

 

Не можем да го избегнем – дебели сме и бедрата ни се търкат, когато ходим с боси крака. Идеалното решение за нас е да носим бельо против протриване на бедрата. Но и при него има тънкости.

Боксерите или клиновете против протриване трябва да имат точно толкова дълги крачоли, че да покриват зоните, които се докосват, но да не се забелязват изпод любимата ти рокля. Трябва да са прилепнали по тялото ти, за да не те правят още по-пухкава, но и да не те стягат, разбира се.

В колекцията макси бельо с екипа ми добавихме още един огромен плюс: това бельо против протриване на бедрата не се протрива! Търсихме дълго време плат, който да не изглежда замъхен и изтъркан още след второто носене, и го открихме. Това е тънка италианска материя, която не спарва и има лека еластичност. И боксерите против протриване изглеждат като нови, дори ако ги носиш ежедневно цяло лято. Доказано е, пробвала съм ги!

 

Макси бельо за през деня

 

Знам, че през деня имаш нужда от максимално удобство. Аз също, макар че винаги предпочитам да има и дантелки, и еротика. Все пак сме жени във всяка секунда от времето си, нали? Но също така държа да е комфортно и да не ми прави още повече гънки. Нямам нужда, благодаря.

За да получиш такъв ефект, избери дълбоки бикини или боксери, които стигат над талията и нямат стегнати ластици по ръбовете. Нека пасват добре по тялото ти и са точен размер. Може да имат и оформящ ефект, ако ти е удобно.

Препоръчвам ти също така да избираш меки и еластични сутиени, може и без банели, но със стабилна поддръжка. Има прекрасни модели, които ще направят деколтето ти впечатляващо, без да ти създават неудобства. Тук е изключително важно да избереш точния за теб размер. Ако не си сигурна кой е, свържи се с мен за помощ.

 

Бельо за специални случаи

 

За щастие, дългите работни дни свършват и идват вечерите – времето за теб и половинката ти. И въпреки че той те харесва, сега е моментът да го изненадаш приятно. Можеш да избереш секси сутиен с повдигащ ефект, дантелени прашки или бразилиани – всичко, с което се чувстваш жена от главата до петите.

А за най-специалните случаи с екипа ми създадохме модел колан и жартиери за пълни жени. Те са нежни, дантелени и със сигурност сексапилни. Подчертават красивите ни извивки и ни придават онова закачливо излъчване, от което имаме нужда в романтичните ни вечери.

 

Това е от мен засега. Доскоро!

 

 

Ваша Газелка

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • К. Атанасова
    Имам от бельото ви- страхотна изработка! Наистина големи размери бельо. Нежни материи и удобство, а дъщеря ми си взе от вас клин против протриване на бедрата- цяло лято се радва на рокли и поли без да й се прежулват бедрата.
    Отговори ›
«1»