Меню
Профил
Език
 • НАЧАЛО +
 • НОВИ МОДЕЛИ +
 • РАЗПРОДАЖБА +
 • ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ +
Вижте всички статии

„Размерът има значение, когато става въпрос за удобна дреха“

„Размерът има значение, когато става въпрос за удобна дреха“

Ще ти издам една тайна: това беше любимата ми реплика, когато бях малка. С необременения си детски поглед върху нещата, за мен удобна дреха означаваше да облека нещо по-широко, което да не ме стяга, да не се впива и да не ми пречи да играя.

Днес вече не съм малка (или може би е по-точно да кажа, че все още не съм малка, хи-хи). Удобна дреха за мен все още означава голям размер, но вече ми се иска и да изглеждам добре в нея. Години наред ми беше много трудно да открия такива, а предполагам, че такъв проблем имаш и ти. Но аз намерих решение – и за мен, и за теб.

 

Макси дрехи не означава просто големи дрехи

Да носиш дрехи голям размер не означава да облечеш тениската на любимия, само защото ти става. Важно е да знаеш, че макси дрехите не са просто по-големи размери на обичайни модни колекции. Нашите пухкави тела имат по-специфични пропорции и за да са удобни, но и красиви, дрехите ни имат нужда от особен начин на моделиране.  

Затова заедно с моя екип създаваме специални дрехи голям размер за дебеланки. Те са оформящи тялото по най-добрия начин, но и са достатъчно свободни, за да не пречат на движението. Шием ги през 10 см, за да е сигурно, че няма да пристягат нито ръцете, нито краката, нито талията на дамата, която ги носи.

Аз лично изпробвам всички дрехи голям размер, за да се убедя, че са перфектни. Снимките в онлайн магазина са реални и ще видиш колко са красиви и сексапилни, но аз мога от личен опит да ти кажа, че са и супер удобни. С тези дрехи се чувствам страхотно през целия ден на бюрото, отпускам се спокойно на стола в ресторанта, нямам нужда да бързам да се прибера и да ги съблека, за да може най-накрая тялото ми да изпита комфорт. Всъщност са точно толкова удобни, колкото домашните ми дрехи.  

 

Дрехи голям размер не означава безформени дрехи

Много от нас, едрите дами, предпочитат да носят по-тесни дрехи – смятат, че с широки изглеждат твърде безформени. Помни, че ако се чувстваш като голяма ходеща закачалка, проблемът не е в размера, а в кройката.

Когато дрехата е с подходящ за нашите прелести дизайн, не само можеш, а и трябва да избереш точно своя размер. Не се изкушавай да си купуваш по-малък, каквато и да е причината да го правиш. Тясната дреха ще се впие в теб и ще накара всички сланинки да изпъкват, което не е точно женствено.

 

Да, размерът определено има значение

В Gazela.bg можеш спокойно да си избереш удобна дреха с твоя размер, без да се тревожиш за визията си. Нашите дизайнери са се погрижили да подчертаят красивите ни извивки и да поприкрият онези, които не харесваме особено, така че точният размер със сигурност ще те направи още по-женствена. Моделът ще следва линиите на тялото ти, без да те пристяга, и не само ще изглеждаш секси, но и ще се чувстваш свободна.

А има и още една причина да избереш удобна дреха в точен размер.

 

Удобна дреха означава също така здравословна дреха

Когато тесните дрехи се впият в тялото ти, те не просто създават дискомфорт, но и нарушават кръвообращението, което води до редица неприятни последствия – изтръпване, болка, дори здравословни проблеми. Изключително важно е да носиш по-широка и удобна дреха, ако страдаш от разширени или пукнати вени. При някои състояния с вените обаче лекарите препоръчват краката да се пристягат; в такъв случай използвай специални чорапи, чорапогащи или клинове. Но що се отнася до роклите, полите и блузите, няма причина да не са свободни и комфортни, когато са с подходящ дизайн за пухкави момичета.

Е, май е време да се гмурнем в Gazela.bg за шопинг на красиви макси дрехи.

 

Това е от мен засега. Доскоро!

Ваша Газелка

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
 • Костадинка Атанасава
  Прекрасни и удобни дрехи,всяка жена която иска да изглежда добре може да се довери ,на вашия профисионален екип.
  Отговори ›
 • Дани
  Платовете също имат значение.Давам пример с панталоните.Ако плата не е хубав,всяка част,която искате да прикритие ще изпъква.Лимфедема е чест проблем при жените с наднормено тегло.
  Отговори ›
«1»