Меню
Профил
Език
 • НАЧАЛО +
 • НОВИ МОДЕЛИ +
 • РАЗПРОДАЖБА +
 • ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ +
Вижте всички статии

Спри да протриваш бедрата си!

Спри да протриваш бедрата си!

Защо не носиш рокли? Имам тайни оръжия против протриване…

 

 

Разбира се, че обожавам да нося рокли! За мен няма по-женствена и красива дреха. Нито пък има нещо по-удобно и прохладно за лятото. Но… предполагам, че и ти имаш онзи проблем с бедрата, който те кара да се отказваш от красивите поли и рокли и цяло лято да ходиш с клинове и панталони. Имаш ли трик против протриване на бедрата? Аз имам два…

 

 

 

Протриването на бедрата е наистина ужасно

 

И аз, и ти познаваме онова нетърпение да се приберем по-скоро у дома, защото вътрешността на бедрата ни е болезнена и става все по-зле с всяка следваща крачка. А сме излезли преди по-малко от час…

Признавам си, че е имало моменти, в които съм била толкова упорита в желанието си да изглеждам добре и да прекарам цял ден задължително с рокля, че съм се прибирала у дома буквално с рани по бедрата. Това винаги е било болезнено преживяване и е съсипвало цялото преживяване – и прекараното време навън, и радостта от това как изглеждам. А раните бяха толкова жестоки, че имаха нужда от дни наред грижи и внимание, за да зараснат.

 

Познато ли ти е?

 

Е, дебели сме и е неизбежно бедрата ни да се трият при ходене. Но пък има разни методи против протриване, които можем да използваме, за да си върнем радостта от женствеността.

 

Методи против протриване на бедрата – много. Но…

 

Разбира се, че съм изпробвала всички методи против протриване на бедрата, които някога съм чувала.  Пудрила съм се с бебешка пудра, което беше доста „забавно“ преживяване, но не даваше резултат. Мазала съм се с уж специални кремове, но и те действаха за кратко. Носила съм спортни клинове под роклята, но с тях е още по-горещо, а и винаги трябва да внимавам как се движа, за да не се покажат изпод полите. Слагала съм силиконови ленти, но те са лепкави, изкуствени и не се чувствах комфортно с тях, пък и се отлепват. А лепенките, ако изобщо успявах да ги закрепя, просто падаха.

С две думи, методи против протриване на бедра – много, но ефект нямаше. Нито вършеха работа, нито бяха удобни.

Затова с моите дизайнери създадохме два специални продукта бельо против протриване. В тях събрахме точно това, от което ние, дебелите жени, имаме нужда – нещо секси, удобно, красиво, здраво, което гарантирано пази от протриване и не те е срам да го покажеш.

 

 

Секси бельо против протриване – най-доброто, което можех да си представя

 

Днес с удоволствие и удовлетворение мога да ти покажа два дизайнерски продукта, дело на моя горчив опит, на тайните ми желания и най-вече на златните ръце на екипа ми, които сбъднаха мечтите ми. А и твоите, предполагам.

 

Ленти против протриване на бедрата

 

Лентите против протриване на бедра, които създадохме, са невероятно красиви – изработени са от дантела и са секси като жартиери. Всъщност, наистина можеш да ги използваш като жартиери и да прикрепиш към тях любимите си чорапи в по-хладно време или в онези специални случаи.

Когато ги създавахме, избрахме висококачествена, еластична дантела, която е лека, здрава и не спарва.

Пробвах всички работни варианти, докато се получат съвършени, а сега ги нося почти постоянно. Така че мога от опит да ти кажа, че са супер меки и приятни на допир, не се навиват, когато се движа, и не спарват изобщо. Не само обожавам да ги нося, но и не се тревожа, ако се покажат случайно – какво пък, кой го е срам от това, че носи секси бельо…

 

Клинове против протриване

 

За моментите, в които имаме нужда от повече сигурност, разработихме леки клинове против протриване на бедрата. Не, нямат нищо общо с онези дебели, стегнати клинове, които ме карат да пухтя от жега и да намествам постоянно ластиците.

Това са нежни, прозрачни клинчета, изработени от специален мек тюл на полиамидна основа. Те са леки като чорапогащи, но са много здрави и не позволяват на бедрата да се трият едно в друго.

Специално избрах супер еластична материя, за да не се впиват в сланинките, да притесняват и да оформят излишни извивки. Така ги направихме напълно невидими. Краищата поръбихме с дантела, разбира се, за да са истински елегантни и да се усмихваш на огледалото всеки път, когато ги обуваш. Красива си, нали знаеш това?

 

Аз лично нося тези клинове против протриване на бедрата, когато обличам по-дълга и по-прилепнала рокля или пола, но са подходящи за всичките ти рокли. С тях наистина се движа напълно свободно, без значение колко време съм навън, и се наслаждавам на женствеността си, защото изглеждат перфектно.

 

Е, оставям те да ги изпробваш сама. Изработили сме различни цветове и всякакви големи размери ленти и клинове против протриване на бедрата, така че имаме подходящи точно за теб.

 

 

Това е от мен засега. Доскоро!

Ваша Газелка

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
 • Ирена Ангелова
  Катрин, благодаря ти, че те има! Благодаря, че създаваш практични дрехи за нас по-пълните жени, благодаря, че решаваш много мои проблеми- както с намирането на големи размери, така и с красиви модели. Продължавай да ни радваш!
  Отговори ›
 • Ваня
  Винаги съм си протривала бедрата и винаги ходя с рани, това ме спира да нося рокли и поли, радвам се че ви открих!
  Отговори ›
 • Анастасия
  Цял живот ходя с рани между бедрата през лятото, но от както нося вашите модели това се промени
  Отговори ›
«1»