Меню
Профил
Език
 • НАЧАЛО +
 • НОВИ МОДЕЛИ +
 • PREMIUM ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ +
 • РАЗПРОДАЖБА +
 • ПОДАРЪЧНИ ВАУЧЕРИ +
 • ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ +
 • Instagram +
 • Facebook +
 • За нас +
Вижте всички статии

Да си секси в макси размер? Страхотно е!

Да си секси в макси размер? Страхотно е!

Сигурно вече знаеш, че като всяка жена, аз също обожавам да се чувствам секси. Обичам да изглеждам женствена не само при специални романтични поводи, а всеки ден – докато работя, разхождам се или излизам с приятели. И ако се чудиш как може да си секси в макси размер, уверявам те, че не само е възможно, но и е страхотно! Прочети нататък, ще ти разкажа как го постигам аз.

 

Първата стъпка

 

Някога, много отдавна, не бях съвсем убедена, че сланинките ми могат да са изкусителни – толкова често чувах неприятни реплики за фигурата си, че бях позагубила вяра в женствеността си. Предполагам, че и ти имаш същия проблем (стискам палци да го нямаш!). С времето успях да разбера, че да имам извивки не е срамно, дори станах модел на макси дрехи. И днес мога убедено да ти кажа: да, можеш да си секси в макси размер!

 

Първата стъпка е да осъзнаеш, че си красива. Да си позволиш да го мислиш и показваш. А след това просто трябва да използваш няколко малки трика, които превръщат всяка жена в желана и изкусителна. Искаш ли да ги научиш?

 

Моята малка секси тайна е…

 

Една от малките тайни на увереността ми е не толкова в дрехите, колкото… в бельото ми. Познаваш ли това усещане? Когато носим красиво, прелъстително бельо, се чувстваме страхотно, дори ако никой не го вижда.

 

Затова гардеробът ми е пълен с еротично бельо големи размери. Но моята слабост си остават жартиерите.

 

Защо да носиш жартиери?

 

Всички мъже смятат, че жартиерите са секси, но дори самите те не знаят защо. Според мен тайната се крие в няколко малки детайла, които привличат окото и палят въображението.

 

На първо място, коланът за жартиери очертава талията, което винаги е важно за създаването на хармоничен силует. В нашия случай дори може да поприкрие сланинките по корема с красиви дантели. От него се спускат лентите за чорапи, които оптически издължават ханша и стигат до най-сладострастното ти място – началото на бедрата. Точно там мъжкото внимание ще бъде привлечено от дантеления ръб на чорапите, които хем прикриват, хем разкриват красотата ти. Цялата тази поредица от слоеве прави силуета по-строен и подчертава онези места по тялото ти, които не показваш на всекиго, а пазиш само за специални моменти и хора. Няма как да не е секси, нали?

 

Моят трик с жартиерите

 

Моят трик с жартиерите е… че ги създадох с моя екип. Сътворихме еротично макси бельо, което отговаря на всичките ми изисквания – да бъде супер женствено, много удобно и страшно секси. И сега предлагам своя макси колан за жартиери и на теб.

 

Ще видиш, че в предната си част той е изработен от еластичен микрофибър и дантела – така оптически намалява размера на корема и добавя към визията нежна женственост. А понеже сме момичета, добавихме и три блестящи камъчета, за истински разкош! Задната част на колана е изрязана високо, за да не те загрява и да не прави излишни вдлъбнатини по сланинките. Страничните ленти за закачане разположихме така, че да не се налага да се сяда върху щипките (това не е никак приятно, повярвай ми). Добавихме и тристепенно закопчаване отзад, за да може да си нагласиш колана истински удобно.

 

Както всичко в нашето луксозно макси бельо, и коланът за жартиери е изработен от еластични и качествени италиански материи, които галят кожата и са много приятни.

 

Как да носиш жартиери, за да си секси в макси размер

 

Едно от най-хубавите качества на жартиерите е, че изглеждат страхотно на всекиго – трябва просто да е точно с твоя размер. За да си секси в макси размер, коланът и чорапите не бива да те пристягат никъде, а лентичките трябва да са изпънати по тялото ти, когато стоиш изправена.

Отдели малко време да се научиш как да закопчаваш правилно лентичките към чорапите. Не е трудно, трябва само да отвориш щипките, да пъхнеш края на чорапа в тях и да ги щракнеш, но може да ти трябват малко упражнения, докато ги нагласиш удобно. След това нагласи добре ръба на чорапите, за да са на една линия по крака ти. Ако трябва, пристегни или отпусни лентичките, за да останат изопнати.

Остават роклята, високите токчета – и ето, че си женствена и секси в макси размер! Готова си за романтични, горещи моменти със специален човек.

И още един специален начин да носиш колан за жартиери

 

Аз лично обичам да нося колана за жартиери не само с чорапи, но и с дантелените ленти против протриване. Виж сама на снимките колко добре стои тази комбинация – не ми е горещо, бедрата ми не се протриват под любимата ми рокля, а аз се чувствам секси. Секси в макси размер, разбира се, защото е не само възможно, а и страхотно!

 

Но можеш изобщо да не ми вярваш и сама да изпробваш нашите еротични жартиери макси размер. А аз ще очаквам да ми разкажеш хареса ли ти усещането.

 

Това е засега от мен. Доскоро!

Ваша Газелка

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари